Betalen via iDeal & Mister Cash
Geen verzendkosten
0
artikelen
Totaal:
€0,00

Merken

DOTOUT – “BACK IN TWO HOURS”

Betekent letterlijk ‘punt-buiten’ en vertaalt exact de drive om te veranderen, om “een punt” te zetten achter je verplichtingen en de dagelijkse routine door je naar “buiten” te begeven en je passie intensief te beleven…

De slogan “Back in 2 hours” is hetgeen het merk identificeert en onderscheidt. Deze eenvoudige slogan drukt de levensstijl uit van diegenen die kiezen voor DOTOUT, diegenen die erin slagen de passie voor de sport te combineren met de alledaagse verplichtingen, door een deel van hun dag te wijden aan de sportactiviteit en gezondheid.

De collectie van  DOTOUT overkoepelt alle noodzakelijke technische eigenschappen die onmisbaar zijn voor een veeleisende sport zoals de wielersport, maar ze interpreteert ook de nieuwe trends door de sportieveling de mogelijkheid te bieden de items te kiezen die in de lijn liggen van zijn persoonlijke smaak gecombineerd met de verschillende keuzes naargelang de aangelegenheid, zich onderscheidend op vlak van stijl dankzij het gebruik van Merino-wol (in een deel van de collectie) en mélange kleuren.

 

ALÉ Fietskleding voor ambitieuze, actieve wielersporters en prof-teams. 

ALÉ is een wielermerk van de firma APG dat zich heeft gespecialiseerd op de productie van jerseys, koersbroeken, fietsbroeken, softshell jacks, thermobroeken enz. Sinds 1986 produceert APG hoogwaardige sportkleding voor wielrenners en professionele sporters in een typische, aerodynamische ALÉ stijl. Voor het in Verona gevestigde bedijf heeft design net zo veel waarde als de efficiëntie en de kwaliteit van de producten. Het doel is, vooral tijdens lange ritten, veel comfort en een zo laag mogelijk gewicht te garanderen, zodat de kleding de renner op een ideale manier ondersteunt en hij op een hoog niveau kan blijven presteren.

Onderzoek en techniek voor uitstekende prestaties en een aangenaam draaggevoel.Alle producten worden in een eigen onderzoekslaboratorium op aerodynamica ontwikkeld en getest. Zo wil men bij APG en ALÉ de hoge standaard voor de productie van jerseys, koersbroeken, fietsbroeken enz. garanderen en de vele wielersporters en prof teams tevreden blijven stellen. Want ALÉ is ook technische sponsor van verschillende profesionele teams in de triatlon- en wielesport. Ook de profs zelf leveren een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de producten, vooral door diverse ontwikkelings- en on roadtestfases. Op deze manier wil de Italiaanse firma ook in de toekomst enthousiaste wielersporters telkens weer attractieve producten ter beschikking blijven stellen.

 
We hebben gekozen voor Giordana, omdat ze naast een opvallende herenlijn een zeker zo modieuze, kleurrijke dameslijn aanbieden. We zijn erg onder de indruk van deze eigentijdse damesfietskleding die niet alleen onderscheidend en opvallend is door de  ontwerpen en kleuren, maar ook werkelijk zit als “een tweede huid”.  Wat een pasvorm!   Giordana is dan ook bij de kenner bekend om haar modieuze ontwerp alsmede de kwaliteit en pasvorm van hun kleding.
Dit is niet voor niets, Giordana is namelijk ontworpen door wielrenners, voor wielrenners. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe technologieën en verbetering van de kwaliteit wordt nauw samengewerkt met professionele wielrenners. Zo heeft iedere fietser nu de mogelijkheid dezelfde kleding te dragen als de profs. Het Giordana team zoekt voortdurend uit hoe de producten nog meer verbeterd kunnen worden. Nieuwe materialen en productontwerpen worden getest onder de meest extreme omstandigheden door de meest veeleisende wielrenners in de wereld, de profrenners. Giordana fietskleding is gemaakt in de eigen State-Of-The-Art fabriek net buiten Mantova, Italie. Elk deel van het proces van patronen, ontwerpen, afdrukken, tot de laatste steek van elk kledingstuk wordt gedaan onder een dak. Zo is elke stap van het proces gecontroleerd en voldoet het aan strenge kwaliteitseisen volgens Giordana's normen.
Kortom:  Giordana staat voor kwaliteit, prestatie en waarde voor je geld.

 

In Duitsland is Maloja niet meer weg te denken uit de sportmode. In Nederland is dit merk nog redelijk nieuw.  We zijn daarom ook erg blij en trots dat we dit fantastische merk in onze collectie hebben.      
Maloja is een hip, stoer, uitgesproken Duits life-style sportkledingmerk. Wij vinden dat  Maloja zich,zeker in dames sportkleding, onderscheidt van andere sportkledingmerken door het unieke design en het gebruik van prachtige, opvallende kleurencombinaties: “stoere kleding met een knipoog”. Dat je humeur van sporten verbetert is bij ons dames bekend, alleen het aandoen van deze kleding is al genoeg om je lekker te voelen.
De kwaliteit is uitstekend door het gebruik van mooie materialen en door de goede pasvorm. De prijs -kwaliteit verhouding is echt goed. Maloja kleding is vooral gespecialiseerd in buitensporten zoals wielrennen, hardlopen, mountainbiken, freeride-biken, Freestyle klimmen, skiën en langlaufen.
We hebben in onze eerste collectie vooral gekozen voor multifunctionele kleding. Deze hippe kleding kan zowel gedragen worden bij:  hardlopen, wandelen, nordicwalking, wielrennen en mountainbiken.  Het spreekt vanzelf dat  Malojakleding  in de sportschool maar ook als vrijetijdskleding niet zal misstaan.

Om een goede indruk van Maloja te krijgen en voor meer info bekijk de malojasite: www.maloja.de

 


 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Webdesign by Lawless & Lotski | © Sportgrietje