Betalen via iDeal & Mister Cash
Geen verzendkosten
0
artikelen
Totaal:
€0,00

Service

Betalen
Met  iDeal  kun je door middel van internetbankieren zonder kosten direct online betalen met, Creditcard, KBC/CBC-Betaalknop, iDeal OR, Bancontact, ING Home'Pay. Gebruik hiervoor je bankpas en eventuele identificatiemethode.  Het is een veilige en snelle manier van betalen. 

Overschrijven
Per email ontvang je de betaalgegevens om zonder kosten je betaling te doen.  Je maakt het bedrag naar ons over en zodra  wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij het product zo snel mogelijk naar je op.
Wij werken met:

 

Bezorgen
Alle bestellingen binnen Nederland  worden gratis verzonden.

Wil je de bestelling buiten Nederland, maar binnen Europa verzonden hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden.  Houd dan wel rekening met extra verzendkosten.
Je bestelling wordt binnen 7 werkdagen geleverd door PostNL. Wij berichten je als een product onverhoopt (tijdelijk) niet meer leverbaar is.
De pakketlevering aan huis vindt plaats via PostNL met 2 pogingen tot aflevering.  Daarna kun je binnen de bewaartermijn, die maximaal 3 weken duurt, je pakket bij het PostNL-servicepunt of postkantoor ophalen.
Overdag niet thuis? Geen probleem. We kunnen het pakket ook op een ander adres laten bezorgen  (bijvoorbeeld je werkadres).


Retourneren
Je hebt het recht artikelen gedurende 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen de koop te ontbinden, conform de wet "Kopen op Afstand".   Je dient ons daarvan vooraf via e-mail op de hoogte te stellen. In dat geval dien je de artikelen onbeschadigd, ongebruikt, voorzien van kaartje en voldoende gefrankeerd terug te zenden.  De verzendkosten voor retournering zijn voor de klant. Echter bij foutieve levering, komen de verzendkosten voor rekening van Sportgrietje. De retourbetaling vindt zo spoedig mogelijk na ontvangst plaats (doorgaans staat het de volgende dag weer op je rekening), maar uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Deze garantie vervalt indien: de bestelling gedragen en / of gewassen is, je zelf getracht hebt een gebrek te herstellen, je de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd en je de bestelling buiten de zichttermijn van 14 dagen retour hebt gestuurd.


Wasvoorschriften
Sportgrietje geeft je het volgende advies met betrekking tot de wasvoorschriften:

Je hebt net een aankoop gedaan en je nieuwe outfit ziet er qua kleur en pasvorm goed uit.  Met name in fiets- en hardloopkleding worden vaak technische en kwetsbare materialen verwerkt.
Het is dan ook belangrijk om deze kleding optimaal te houden, zodat je er lang plezier aan beleeft.  Met onderstaand advies heb je langer plezier van je aankoop.

  • Fiets- en hardloopkleding vrijwel direct na het sporten wassen. Het transpiratievocht kan de kleding aantasten, waardoor de stof beschadigd of dun en minder elastisch wordt.
  • Fiets- en hardloopkleding, die de eerste keer wordt gewassen, altijd met de hand wassen in koud water met een vloeibaar fijnwasmiddel. Dit voorkomt doorlopen van kleuren. Daarna kan de kleding, bij voorkeur met de hand, in lauw water worden gewassen.
  • Laat de kleding NOOIT weken. Hierdoor kunnen kleuren gaan doorlopen.
  • Fiets- en hardloopkleding, die na een aantal keer met de hand is gewassen, kan eventueel in de wasmachine als het waslabel dat aangeeft. Volg daarbij altijd de wasinstructies volgens het label op en was nooit warmer dan de maximaal aangegeven temperatuur.
  • Was de kleding in de wasmachine altijd apart en sluit ritsen en klittenband om beschadigingen te voorkomen. Artikelen met ritsen en/of klittenband bij voorkeur in een apart waszakje wassen.
  • Hang de kleding nat op en laat het drogen op een schaduwrijke plaats om verkleuringen te voorkomen.
  • Droog de kleding NOOIT in een wasdroger. De elastische materialen zijn hier niet tegen bestand en de kleding zal daardoor snel zijn vorm verliezen.

 

Heb je vragen over de producten of zit je maat er niet bij? Sportgrietje hecht veel waarde aan haar uitstekende service. Je kunt daarom altijd mailen of bellen en op een snel antwoord en een goede service rekenen.
T   0613227049
info@sportgrietje.nl
 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Webdesign by Lawless & Lotski | © Sportgrietje